logo kertcoop kertigép áruház

Stihl MSA 200 C-BQ akkus láncfűrész (akku és töltő nélkül)

Rövid leírás: Vezetőlemezhossz (cm): 30 cm
Tömeg (kg) :3,3 kg
Névleges feszültség (V): 36 V
Hangnyomásszint :(dB(A) 84 dB(A)

Cikkszám: 12512000112

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

163.990 Ft

Készleten

Új akkumulátoros fűrész, még nagyobb teljesítménnyel, zajérzékeny területekre, zárt térben végzett fűrészelési munkákhoz. A speciálisan kifejlesztett PM3 fűrészlánc tökéletes vágási teljesítményt nyújt. Nagyon egyszerűen kezelhető. Még nagyobb teljesítmény az MSA 160 C-B modellhez képest.
Működtető fogantyú
A fekete puha bevonat a hátsó markolaton biztonságos és kényelmes munkavégzést biztosít minden pozícióban.A STIHL elektronikus szabályozású, szénkefe nélküli elektromotorja (EC) nagyon energiahatékonyan és gyakorlatilag kopás nélkül működik. A nagy hatásfoknak köszönhetően az akkumulátor energiája igazán jelentős munkateljesítménnyé alakul. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, ütem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.A lánckenőolaj-tartály könnyen, szerszám nélkül nyitható, a gyors és kényelmes utántöltés érdekében.
Lítium-ion akkumulátor szükséges a használatához!
Nagy teljesítményű, valamennyi akkumulátoros STIHL/VIKING-géppel kompatibilis lítium-ion akkumulátor. Az akkumulátor több száz alkalommal újratölthető, jelentős kapacitásveszteség nélkül. Memóriahatás-mentes, állandó teljesítmény a munkavégzés teljes ideje alatt. Ugyanolyan kitartó munkavégzés, mint benzines gépek esetén. Töltéskijelzéssel, mely gombnyomásra 4 LED segítségével mutatja a töltés aktuális állapotát.

Tömeg 4,58 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

3,3

Vezető hossza (cm)

30

Névleges teljesítmény (kW)

1, 8

zajteljesítmény LWA dB(A)

95

Működési elv

PRO akkumulátoros

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl MSA 200 C-BQ akkus láncfűrész (akku és töltő nélkül)
163.990 Ft