logo kertcoop kertigép áruház

STIHL FSE 60 ELEKTROMOS SZEGÉLYNYÍRÓ

Rövid leírás: Teljesítmény: 540 W
Tömeg: 2,2 kg

Cikkszám: 48090114111

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

43.890 Ft

Készleten

Erős elektromos szegélynyíró AutoCut C5-2 nyírófejjel. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Kisebb területek nyírási munkáira is megfelelő.
Alapfelszereltség:
Vállheveder/hordozórendszer:
A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a ‘Komfort’ duplapántos vállheveder látható.
Téli üzemmód kapcsoló:
Gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
Nagyméretű üzemanyagtartály:
Az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
STIHL antivibrációs rendszer
A rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi.

Tömeg 5,6 kg
Gyártó

STIHL

Hossz (cm)

153

Névleges teljesítmény (kW)

0, 54

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

STIHL FSE 60
STIHL FSE 60 ELEKTROMOS SZEGÉLYNYÍRÓ
43.890 Ft