Stihl FSA 90 akkumulátoros fűkasza (töltő és akku nélkül)

Rövid leírás: Névleges feszültség: 36 V tömeg: 3,2 kg vágókör-átmérő: 380 mm

Cikkszám: 48632000083

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

154.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Akkumulátoros szegélyvágó sűrű fűben végzett munkákhoz. Vágókör.átmérő: 260 mm. Damilfej, kétkaros fogantyú, ECOSPEED részterheléses gázkarral, dupla vállheveder. A gép használata közben hallásvédő viselése nem szükséges az alacsony zajszint miatt.

A STIHL FSA 90 akkumulátoros kasza rendkívül hatékony és erőteljes teljesítményével lenyűgözi a felhasználókat. Az ECOSPEED részterheléses üzemmód lehetővé teszi a maximális fordulatszám precíz beállítását a kezelőkar segítségével. A csendes EC motor révén még a teljes fordulatszám mellett sem szükséges hallásvédőt viselni, így ideális választás zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz is.

Az ergonomikus kétkaros fogantyú lehetővé teszi a hatékony nyírást nagyobb területeken is. A távtartó kengyel védi a növényeket, például fákat és bokrokat, valamint a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. A fogantyúra szerelt akasztófülnek köszönhetően a kasza könnyedén felakasztható a falra, így helytakarékosan és biztonságosan tárolható.

Az alapfelszereltség részeként a STIHL AutoCut C 25-2 damilfej is tartozik a kaszához.

A STIHL AP rendszerhez tartozó gépek kifejezetten mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közötti, professzionális használatra lettek tervezve. Ezek a gépek IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső tesztek során igazolja a cseppállóságot.

Tömeg 7,233 kg
Gyártó

STIHL

Hossz (cm)

177

Üzemidő (perc)

30

Vágási szélesség (cm)

38

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl FSA 90
Stihl FSA 90 akkumulátoros fűkasza (töltő és akku nélkül)
154.990 Ft