16.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

SCHEPPACH KS 1200 LÁNCÉLEZŐ :

  1. A SCHEPPACH KS 1200 LÁNCÉLEZŐ egy elektromos eszköz, amely segít az egyszerű és hatékony láncélezésben.
  2. Rendszeres ellenőrzés és élezés: A láncfűrész láncját rendszeresen ellenőrizni kell minden használat után. Ha a lánc tompa, akkor a vágási teljesítmény és a biztonság csökken. A rendszeres élezés lehetővé teszi, hogy az éles láncgal felezzen, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a balesetek kockázatát.
  3. Munkavédelem: Az élezés során mindig viseljen megfelelő munkavédelmi felszerelést, például szemvédelmet és védőkesztyűt. Az élezőkorong forró lehet, és reszelőforgácsok keletkezhetnek, ezért fontos a biztonság.
  4. Élezőkorongok cseréje: Idővel az élezőkorongok elkopnak, és cserélni kell őket. Győződjön meg róla, hogy a SCHEPPACH KS 1200 LÁNCÉLEZŐ számára megfelelő méretű és típusú élezőkorongokat használja.
  5. Karban tartás: A láncélező eszközt is rendszeresen tisztítani és karbantartani kell, hogy az hatékonyan működjön és hosszú élettartama legyen.

A SCHEPPACH KS 1200 LÁNCÉLEZŐ megfelelő használata és a rendszeres láncélezés segíthet abban, hogy a láncfűrész mindig optimális teljesítményen működjön, és biztonságosan használhassa azt a munkában. Ne feledje, hogy a munkavédelem mindig elsődleges szempont, amikor fűrészel, élez vagy bármilyen gépet használ.

Tömeg 1,8 kg
Gyártó

Scheppach