89.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach EB 2000 FÖLDFÚRÓ egy hatékony talajfúró gép, amely ideális különböző kerti munkákhoz, például kerítésoszlopok, építési alapozások, pergolák, korlátok, növények és fák ültetésekor.

A gép használatával jelentős erőfeszítést és időt takaríthat meg, akár 80%-os időmegtakarítást érhet el földfúrás közben.

  1. Könnyű kezelhetőség: A jobboldali markolat, az indítógomb és a sebességkapcsoló elhelyezése könnyű kezelhetőséget biztosít, így a gép könnyen irányítható.
  2. Motor és indítás: Erős, röpsúlyos kuplunggal felszerelt motorral rendelkezik, amely elektromos gyújtási lehetőséggel van ellátva, ami könnyű indítást biztosít. A motor membrános porlasztóval rendelkezik, ami megakadályozza az üzemanyag kifolyását bármilyen dőlési szögben.
  3. Védőkeret: A védőkerettel körülvett, centrálisan elhelyezett motor védi mind a kezelőt, mind magát a gépet. Ez különösen fontos, amikor a gépet fekvő helyzetben kell használni.
  4. Tartozékok: A géphez 3 különböző méretű fúrószár (100 mm, 150 mm és 200 mm átmérőjű) tartozik, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű lyukak fúrását a különböző növények vagy konstrukciók telepítése során.
  5. Idő- és energiatakarékosság: A hatékony motorral és a megfelelő tartozékokkal ez a gép jelentős idő- és energiatakarékosságot biztosít a kerti munkák során.
Tömeg 9,51 kg
Gyártó

Scheppach