logo kertcoop kertigép áruház

Riwall Vágókés 42 cm (REM 4218 – EM18A1901036B)

Cikkszám: 32310047_racc

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

4.137 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Riwall Vágókés 42 cm (REM 4218 – EM18A1901036B) kifejezetten a Riwall fűnyíró gépekhez készült. Ön már Riwall márkájú fűnyíróval rendelkezik, akkor a gyártó által ajánlott vágókést vásárolva biztos lehet benne, hogy a kés kompatibilis lesz a fűnyíró gépével.

A következő okok miatt érdemes a Riwall Vágókést választani a fűnyíróhoz:

  1. Kompatibilitás: A Riwall Vágókés specifikusan tervezett a Riwall fűnyíró gépekhez, ezért könnyen illeszkedik a géphez és pontosan működik vele együtt. Ez azt jelenti, hogy a vágókés könnyen cserélhető és helyesen működik a fűnyíró géppel, minimalizálva a kompatibilitási vagy teljesítményproblémákat.
  2. Minőség és teljesítmény: A Riwall gyártója híres a minőségi fűnyíró gépeiről. A hozzájuk készült vágókés is magas minőségű anyagokból készül, ami tartósságot és kiváló vágási teljesítményt biztosít. A megfelelő minőségű vágókés hozzájárulhat a sima és hatékony fűnyíráshoz, valamint a növények tisztább és pontosabb vágásához.
  3. A 42 cm, és hosszabb kés alkalmas nagyobb területek gyors és hatékony levágására, és kevesebb vágási munkát igényel a fűnyírás során.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Riwall

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL