Riwall RRM 1000 – Akkumulátoros robotfűnyíró 1000 m2

Cikkszám: AM18B2101053B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

279.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Riwall RRM 1000 – Akkumulátoros robotfűnyíró 1000 m2

 • Max. nyírandó fűterület (m2): 1000
 • Akkumulátor 28 Volt/4 Ah, lithium-ion akku
 • Munkaszélesség (cm): 24 cm
 • Motor: PowerMax, szénkefe nélküli, extra halk
 • Vágásmagasság (mm): 25 – 65
 • Átlagos üzemidő cca 90 perc
 • Töltési idő: 120 perc
 • Terület nm állítá
 • Vágórendszer: 3 forgókés
 • Kések fordulatszáma: 2900 ford./perc
 • Vágási kapacitás: 120 m²/óra
 • Sebesség: 0,5 m/s
 • Max. emelkedés: 30°
 • Zajszint: 65 dB (A)
 • Emelés és borulásérzékelő: igen
 • Súly: kb. 15,5 kg

A minőség, a teljesítmény és az ár arányában nincs konkurenciája.

Modern a vágási algoritmusa, amely elkerüli a gyep egyoldalú terhelését, mivel a füvet mindig különböző szögből vágja. Az eredmény egy tökéletesen levágott pázsit.

Zseniálisan egyszerű a működtetése: a töltőállomás beüzemelése és a határoló kábel elhelyezése után csak a munkaterület hozzávetőleges nagyságát kell kiválasztani (300 m², 600 m² vagy 1000 m²), és megnyomni a start gombot. Semmi több. Bízzon mindent a fűnyíróra. Amennyiben a gépet személyesen szeretné irányítani, egy gomb megnyomásával jelezhet a fűnyírónak, hogy térjen vissza a töltőállomásra vagy ellenkezőleg, kezdje el vágni a füvet. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A gép kezelésével mindenki megbirkózik.

Soha nem fogja zavarni a szomszédjait. A hagyományos, szénkefével működő, motoros fűnyírók viszonylag zajosak. A Riwall robotfűnyíró a legmodernebb, szénkefe nélküli PowerMax motorral van felszerelve. A motor így nemcsak nagyon csendes (a fűnyíró maximális zajszintje mindössze 65 dB), de nagyobb hatékonysággal is rendelkezik, gyakorlatilag karbantartásmentes.

Automatikus a töltési funkció. A fűnyíró tudja, mikor kell visszatérnie a töltőállomásra újratöltésre. Az állomás ütközés gátló rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a gép blokkolását az állomáson.

Esőérzékelővel ellátott. A fűnyíró tudja, hogyha elered az eső, akkor önállóan meg kell keresnie a töltőállomását és be kell állnia oda. Megvárja, amíg kiszárad a pázsit majd csak ezt követően kezd el újra dolgozni.

Ha a fűnyíró akadályba ütközik, akkor a gép burkolata elnyeli a legtöbb ütést, és az intelligens szoftver segítségével gyorsan megtalálja az utat az akadály kikerüléséhez.

Manuális leállító rendszerű. Szükség esetén a fűnyírót azonnal leállíthatja a gép tetején lévő nagy piros gomb megnyomásával. A nem kívánt indítás megelőzéséhez a fűnyíró biztonsági kulccsal van felszerelve, amelynek a kivétele után a fűnyíró nem indítható el.

Nagyfokú a biztonsága. Ha a fűnyíró felemelkedik a földről vagy fölborul, akkor automatikusan kikapcsol a gép.

A vágási magasság egyszerűen beállítható. A fűnyíró tetején lévő fedél alatt található a nagy, kör alakú magasság-állítógomb, amelynek a segítségével beállítható 25 mm és 65 mm közötti vágási magasság. Magas a lejtési foka: 30 °-ig. A gép egy nagyon erős motorral és akkumulátorral van felszerelve, amely messze túlmutat az ebben az árkategóriában szokásos paramétereken, és egyben speciális mintázatú kerekekkel is rendelkezik. Mindez lehetővé teszi a fűnyíró számára, hogy problémamentesen közlekedjen a nagyon tagolt, meredek terepen is.

Könnyű az akkumulátor cseréje. Az akkumulátor minőségi cellákból áll, és a legújabb fejlesztésű elektronikával van felszerelve, amely figyeli az egyes cellák pontos töltését, megakadályozva így a túlmelegedést. Az akkumulátort többéves, gondtalan működésre tervezték. Szükség esetén azonban könnyen kicserélhető.

LED-es töltöttségi szint kijelzője van. A nagy LED-es kijelzőnek köszönhetően látható a fűnyíró pillanatnyi üzemmódja, például az, hogy megfelelően töltődik stb.

IPX4 vízállósági osztály. A fűnyíró tökéletesen vízálló, így a töltőállomást nem szükséges semmilyen tető alatt tárolni.

Kétoldalt élezettek a vágókések, ennek köszönhetően egy kést akár négyszer is megfordíthat. Ez 4-szer hosszabb élettartamot biztosít egy vágókéskészlet esetében.

Mulcsozó rendszer. A fűnyíró a rendszeresen levágott füvet egyenletesen eloszlatja a talajon, ami kiváló bio-műtrágyaként szolgál a gyep számára, ezáltal nincs gondja a levágott fű elhelyezésével.

A Riwall robotfűnyíróval gondtalanul és kényelmesen élvezheti a kertet.

 

Tömeg 15,51 kg
Gyártó

Riwall