139.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall RPV 4058 benzines gyepszellőztető kiváló lehetőség a gyepápoláshoz. Itt vannak néhány érv, ami miatt érdemes ezt a modellt választani:

  1. Motor és hengerűrtartalom: A 4-ütemű felül szelepes motor (OHV) erőteljes és hatékony működést biztosít. A 212 ccm hengerűrtartalom lehetővé teszi a megfelelő teljesítményt a gyepápolási feladatokhoz.
  2. Munkaszélesség: A 40 cm-es munkaszélesség lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon nagyobb területeken is.
  3. Üzemanyagtartály és olajtartály: A 3,6 literes üzemanyagtartály és a 0,6 literes olajtartály hosszabb munkaidőt és kevesebb töltési ciklust tesz lehetővé.
  4. Gyűjtő és gyeplazítás: A 35 literes gyűjtő segít a gyepmaradványok összegyűjtésében, amely a rend és tisztaság érdekében fontos lehet. Az 18 db acélkés a gyeplazítás során hatékonyan segíti a talaj lazítását és a gyepgazdagítást.
  5. Rugós henger: A rugós hengeres szellőztetés hatékonyan szellőzteti a talajt és megkönnyíti a víz, a levegő és a tápanyagok eljutását a gyökerekhez.
  6. Magasságállítás: A  Riwall RPV 4058 benzines gyepszellőztető kiváló magasság állítással lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő szeletálási mélységet és így testre szabja a gyepápolást a gyep állapotának megfelelően.

Munkaszélesség (cm): 40
Motor 4-ütemő felülszelepelt(OHV)
Hengerűrtartalom (ccm): 212
Üzemanyagtartály (l): 3.6
Gyűjtő 35 l
Olajtartály (l): 0.6
Szellőztetés: Rugós henger
Gyeplazítás: 18 db acélkés

Tömeg 42 kg
Gyártó

Riwall