Riwall RAPS 2020 SET – Akkus ágvágó láncfűrész 20 V

Cikkszám: AC42E2101008B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

54.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall RAPS 2020 SET akkus ágvágó láncfűrész egy erős és modern motorral rendelkező eszköz. Egy fejlett elektronika által vezérelt, cellavédelemmel ellátott 20V-os akkumulátor működtet. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Erős teljesítmény: Az eszköz erős motorral rendelkezik, amely hatékonyan és gyorsan vágja át az ágakat. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb és zökkenőmentesebb munkavégzést a kertben.
  2. Akkumulátor és töltő a csomag része: A RAPS 2020 SET csomag tartalmazza a nagy teljesítményű 4 Ah-s akkumulátort és a hozzá illő töltőt. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön megvásárolnia az akkumulátort és a töltőt, hanem azokat azonnal használhatja az eszközzel. Az akkumulátor akár 90 perc alatt teljesen feltölthető, így a munkavégzés folyamatosan folytatható.
  3. Kényelmes használat: Az akkus ágvágó láncfűrész vezeték nélküli működése nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során. Nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is.
  4. Tartós kialakítás: A Riwall ismert a minőségi kerti eszközeiről. Az RAPS 2020 SET ágvágó láncfűrész is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.

A Riwall RAPS 2020 SET csomagban a nagy teljesítményű 4 Ah-s akkumulátor és a töltő is benne van, így nincs szükség külön megvásárolni őket. Ez a készlet lehetővé teszi azonnali használatot és a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor töltöttségével kapcsolatban.

  • erős, modern motor,
  • akkumulátor: fejlett elektronika által vezérelt, cellavédelemmel ellátott,
  • 20 V-os  töltő: nagy teljesítményű 4 Ah-s akkut kb. 90 perc alatt feltölti.
Tömeg 4 kg
Gyártó

Riwall