Riwall RALT 3040 set – Akkus szegélyvágó 40V

Cikkszám: AT41B1701036B_set

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

65.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

RIWALL RALT 3040 SET – AKKUS SZEGÉLYVÁGÓ 40V

A RIWALL RALT 3040 SET akkus szegélyvágó 40V-ot érdemes választani a következő okok miatt:

  1. Teljesítmény: A 40V-os akkumulátorral rendelkező szegélyvágó hatékonyan és erőteljesen vágja le a füvet, bozótot vagy szegélyt. A magasabb feszültségű akkumulátorok általában nagyobb teljesítményt biztosítanak, amelyre szükség lehet, ha vastagabb vagy keményebb növényi anyagot kell vágni.
  2. Hordozhatóság és kényelem: Az akkumulátoros szegélyvágók hordozhatósága megkönnyíti a munkavégzést, mivel nem kell vezetékekkel bajlódni, és könnyen mozgatható az ültetvényeken vagy a kert különböző részein. A Riwalt RALT 3040 SET  ergonomikus fogantyúkkal és könnyű kialakítással rendelkezik, hogy a munka kényelmes legyen.
  3. Csendes működés és környezetbarát jelleg: Az akkumulátoros szegélyvágók általában csendesebben működnek, mint a benzines társaik, kevésbé zavaróak a használat közben. Emellett nincs káros kipufogógáz-kibocsátás, ami környezetbarát megoldássá teszi őket.
  4. Tartósság és minőség: A Riwalt egy ismert márkának számít a kerti szerszámok piacán, és jó minőségű termékeket kínál. Jobb minőségű szerszámokkal hosszabb élettartamra számíthatunk és jobb teljesítményt érhetünk el.
  5. Tartozékok és kiegészítők: A “SET” jelölés arra utal, hogy a termék  egy készletben érkezik,  egyéb hasznos tartozékokat, amelyek megkönnyítik és sokoldalúbbá teszik a munkavégzést.
  6. Minőségi nagy teljesítményű PowerBrush elektromotor

Kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró káros anyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)<br/

Tömeg 7,32 kg
Gyártó

Riwall