Riwall RALM 4640 SPi AKKUS (40V) FŰNYÍRÓ-akku és töltő nélkül szállítva

Cikkszám: AM18B1901054B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

134.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

RIWALL RALM 4640 SPI AKKUS (40V) FŰNYÍRÓ-AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL SZÁLLÍTVA

Az Riwall RALM 4640 SPi AKKUS (40V) fűnyíró akku és töltő nélkül szállítva is jó lehetőség, de néhány fontos tényezőt érdemes figyelembe venni:

  1. Meglévő akkumulátor és töltő: Amennyiben már rendelkezel kompatibilis Riwall 40V-os akkumulátorral és töltővel más eszközeidhez, akkor ezeket a kiegészítőket felhasználhatod a fűnyíróhoz is. Ez lehetővé teszi a gazdaságosabb megoldást, és nem kell külön akkumulátort és töltőt vásárolnod.
  2. Költséghatékonyság: Az akkumulátor és töltő nélkül szállított verzió általában olcsóbb lehet, mint a komplett készlet. Ha már rendelkezel kompatibilis akkumulátorral és töltővel, akkor ezt a lehetőséget választva pénzt takaríthatsz meg.
  3. Rugalmasság: Az akkumulátor és töltő nélkül szállított fűnyíróval lehetőséged van saját preferenciáidnak megfelelően kiválasztani az akkumulátor és töltő kapacitását és minőségét. Ezáltal testreszabhatod a fűnyíró működését és a munkavégzéshez szükséges energiaforrásokat.
  4. Munkaszélesség (46 cm): A 46 cm-es munkaszélesség lehetővé teszi a nagyobb területek hatékony és gyors fűnyírását. Kevesebb átfutási időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  5. Szénkefe nélküli, PowerMax motor: A szénkefe nélküli motorok hatékonyabbak és tartósabbak lehetnek a hagyományos szénkefés motorokhoz képest. Az Riwall RALM 4640 SPi fűnyíróban alkalmazott PowerMax motor erőteljes és megbízható működést biztosít.
  6. Li-Ion 40V akkumulátor: A 40V-os Li-Ion akkumulátor megbízható és hosszabb üzemidőt biztosít. A fűnyíró teljesítményét és hatékonyságát a magas feszültség és az akkumulátor technológia kombinációja biztosítja.
  7. Fordulatszám (2800 / 3300 ford./perc): A két fordulatszám lehetővé teszi a sebesség szabályozását a fűnyírás során. Alacsonyabb fordulatszámon például finomabb fűnyírást végezhetsz, míg a magasabb fordulatszámon gyorsabb vágást érhetsz el vastagabb fű esetén.
  8. Gyűjtőkosár (60 l): A 60 literes gyűjtőkosár nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig folytathasd a fűnyírást anélkül, hogy gyakran üríteni kellene a gyűjtőkosarat. Ez kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
  9. Vágási magasság állítása: A központi, 7 pozíciós vágási magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának könnyű és precíz beállítását. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodj a különböző növények igényeihez vagy a kívánt fűszőnyeg vastagságához.
  10. Alváz (acél) és kerekek átmérője (18″): Az acél alváz erős és tartós, így hosszú távú használatot biztosít. Az 18″-os kerekek sima mozgást tesznek lehetővé a területen, és segítenek az egyenletes nyírásban és a könnyű manőverezésben.

Munkaszélesség: 46 cm
Motor: szénkefe nélküli, PowerMax
Akkumulátor: Li-Ion 40 V
Fordulatszám: 2800 / 3300 ford./perc
Gyűjtőkosár: 60 l
Vágási magasság állítása: központi, 7 pozíció, 25-75 mm
Alváz: acél
Kerekek átmérője: 18

Tömeg 27 kg
Gyártó

Riwall

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL