29.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall RABL 20 SET egy 20V-os akkumulátorral működő lombfúvó, amely a csomag részeként tartalmazza a 2 Ah-s akkumulátort és a töltőt. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön megvásárolnia az akkumulátort és a töltőt, mert azokat a lombfúvóhoz mellékelték.

  • Ez a lombfúvó erős és modern motorral van felszerelve, amelyet egy fejlett elektronika vezérel. A 20V-os akkumulátor meghajtással könnyedén működteti a lombfúvót. A cellavédelem technológia védi az akkumulátort a túltöltés, túlmelegedés és túlterhelés ellen, így biztosítva az akkumulátor hosszabb élettartamát és megbízható működését.
  • A lombfúvóhoz tartozó 2 Ah-s akkumulátor kb. 45 perc alatt feltölthető a mellékelt töltővel. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon a kertben anélkül, hogy megszakításokat kellene tartania a feltöltés miatt.
  • A Riwall RABL 20 SET lombfúvó kiváló ár-érték arányt kínál. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően nincs szükség benzines motorra vagy hosszabbító kábelekre, ami kényelmesebbé és könnyebbé teszi a használatát. Emellett a Riwall márka megbízható minőséget és tartósságot nyújt a termékeiben.
  • Kisebb területe van, amit szeretne rendben tartani, és egy könnyű és hordozható lombfúvót keres, akkor a Riwall RABL 20 SET egy jó választás. A mellékelt akkumulátor és töltő pedig kényelmet és praktikusságot biztosít, mivel azokat nem kell külön megvásárolnia.
Tömeg 1,41 kg
Gyártó

Riwall