Riwall Háromágú vágókés fűkaszához 255mm / 25,4mm / 2,5mm

Cikkszám: RACC00026

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

RIWALL HÁROMÁGÚ VÁGÓKÉS FŰKASZÁHOZ 255MM / 25,4MM / 2,5MM

A “RIWALL HÁROMÁGÚ VÁGÓKÉS FŰKASZÁHOZ 255MM / 25,4MM / 2,5MM” termék egy háromágú vágókés, amelyet fűkaszákhoz használnak.

  1. Sokoldalúság: A háromágú vágókés kialakítása lehetővé teszi a különböző típusú növények és fűszálak hatékony vágását. A háromágú kialakítás révén a vágókés egyszerre több szálat vagy vékonyabb ágakat is vág, ami hatékonyabb és gyorsabb vágást eredményez.
  2. Méret és átmérő: A 255 mm-es átmérő és a 25,4 mm-es furat méret általában az általános fűkaszákhoz alkalmas méret. A kés vastagsága 2,5 mm, ami megfelelő merevséget és tartósságot biztosít a hatékony vágáshoz.
  3. Tartósság és minőség: A RIWALL márkára általában jellemző a jó minőségű termékek gyártása. Az ilyen típusú vágókés általában tartós anyagból készül, ami hosszú élettartamot eredményez, és ellenáll az elhasználódásnak és ütéseknek.
  4. Biztonságos használat: A háromágú kialakításnak köszönhetően a vágókés stabilitást és egyenletesebb vágást tesz lehetővé, ami csökkentheti a vágóeszköz által keltett rezgéseket és csökkentheti a baleseti kockázatot.
  5. Gyors vágás: A háromágú vágókések általában hatékonyabban vágják a füvet és növényeket, ami időt és erőfeszítést takarít meg a kertgondozás során.

A “RIWALL HÁROMÁGÚ VÁGÓKÉS FŰKASZÁHOZ 255MM / 25,4MM / 2,5MM” jó választás, ha hatékonyan szeretné levágni a füvet és kezelni a kertet. Azonban mindig fontos ellenőrizni, hogy ez a vágókés kompatibilis-e a használt fűkaszával.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Riwall