Portland konfekcionált fűrészlánc 3/8 1,5 72 szem

Rövid leírás: Vezetőszemek száma (db) 72 Csapszeg távolsága (col) 3/8 Vezetőszem szélessége (mm) 1,5

Cikkszám: OR83LP-72E

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

5.590 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “Portland konfekcionált fűrészlánc 3/8 1,5 72 szem” kiválasztásának előnyei  számos tényezőtől függhetnek, és ezeket figyelembe kell venni a saját igényeid és a munkavégzési körülményeid alapján. Az alábbiakban bemutatok néhány olyan előnyt, amit ez a fűrészlánc típusa nyújthat:

  1. Nagyobb vágási teljesítmény: A 3/8 col láncosztás és 1,5 mm vastagságú vezetőszemek nagyobb vágási teljesítményt eredményezhetnek. A vastagabb vezetőszemek erőteljesebb vágást tesznek lehetővé, amely különösen hasznos lehet vastagabb fák vagy más nehéz vágási feladatok esetén.
  2. Magasabb tartósság: A 1,5 mm vastagságú vezetőszemek tartósabb fűrészláncot eredményezhetnek, amely hosszabb élettartamot biztosít. Ez különösen előnyös lehet, ha rendszeresen intenzív vágási feladatokat végezz.
  3. Erőteljesebb vágás: A vastagabb vezetőszemek és a nagyobb láncszemek száma együttesen lehetővé teszik az erőteljesebb vágást. Ez különösen akkor fontos, ha olyan anyagokat vagy fákat kell vágni, amelyek ellenállóbbak vagy vastagabbak.
  4. Változatos feladatokhoz: Ez a Portland konfekcionált fűrészlánc 3/8 1,5 72 szem, alkalmas lehet változatos vágási feladatokhoz. Ha széles körben használod a fűrészt, és különféle típusú fákat kell vágni, akkor egy erőteljes és sokoldalú lánc jó választás lehet.

Mint mindig, fontos a vágási igényeid és a fűrész típusa alapján választani. Az erőteljes és vastagabb láncszemekkel rendelkező fűrészláncok nehéz és intenzív vágási feladatokhoz ajánlottak. Azonban győződj meg róla, hogy a fűrészlánc illeszkedik a fűrész típusához és a munkafeladatokhoz, és hogy kényelmesen és biztonságosan tudsz vele dolgozni.

Tömeg 0,16 kg
Gyártó

Portland

Lánc szem

72

Láncosztás (coll)

3/8

Horonyszélesség (mm)

1,5

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Portland konfekcionált fűrészlánc 3/8 1,5 72 szem
5.590 Ft