Portland konfekcionált fűrészlánc 3/8 1,1 46 szem

Rövid leírás: Vezetőszemek száma (db) 46 Csapszeg távolsága (col) 3/8 Vezetőszem szélessége (mm) 1,1

Cikkszám: OR100SG-46

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.290 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A PORTLAND konfekcionált fűrészlánc

  1. Vezetőszemek száma (46 db): A 46 vezetőszemmel rendelkező lánc alkalmas közepes méretű vágási feladatokhoz. Ez a lánc lehetővé teszi a pontos és hatékony vágást közepes méretű fáknál és faelemeknél.
  2. Csapszeg távolsága (3/8 col): A 3/8 colos csapszeg távolság általában alkalmas általános felhasználásra és különböző feladatokhoz. Ez a láncosztás jó kompromisszumot nyújt a vágás hatékonysága és a teljesítmény között.
  3. Vezetőszem szélessége (1,1 mm): A 1,1 mm-es vezetőszem szélesség lehetővé teszi a sima vágást és minimalizálja a szorulást. Ez javíthatja a vágás minőségét és a munka hatékonyságát.
  4. Felhasználás: Mielőtt megvásárolja a láncot, gondolja át, hogy milyen típusú vágási feladatokhoz kívánja használni. A 3/8 colos láncosztás és a 1,1 mm-es vezetőszem szélesség általában alkalmas közepes terhelésű feladatokhoz, például faaprításhoz vagy kisebb faelemek vágásához.
  5. Kompatibilitás: Győződjön meg róla, hogy a lánc kompatibilis a fűrészgépével. Ellenőrizze a fűrészgép és a lánc közötti méret- és csapszeg-távolság kompatibilitását.
  6. 100SG egy olyan lánc, amely keskenyen vág és kis teljesítményű láncfűrészekhez készült. Ezzel a lánccal kevesebb erő szükséges egy standard lánchoz képest, hogy ugyanazt a vágást elvégezhessük. Ideális hobbi vagy normál felhasználóknak.A 100SG-t elektromos láncfűrészekhez vagy maximum 16″ (40cm)-os láncvezetővel rendelkező fűrészekhez ajánlott használni.

Vezetőszemek száma (db) 46

Csapszeg távolsága (col) 3/8

Vezetőszem szélessége (mm) 1,1

Tömeg 0,12 kg
Gyártó

Portland

Lánc szem

46

Láncosztás (coll)

3/8

Horonyszélesség (mm)

1,1