Műanyag vágószál 2mmx32m kör, profi, műanyag blisteren

Cikkszám: GP0031

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A műanyag vágószál 2mmx32m kör, profi, műanyag blisteren terméknek számos előnye miatt érdemes ezt választani.

  1. Professzionális minőség: A termék “profi” minőség, kifejezetten olyan igényes felhasználóknak tervezték, akiknek fontos a magas minőség és a megbízhatóság. A professzionális minőségű vágószálak általában jobban ellenállnak a kopásnak, sérülésnek és törésnek, így hosszabb élettartamot biztosíthatnak.
  2. 2 mm vastagság: A 2 mm vastagságú vágószálak könnyedén használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az alacsonyabb terheléssel járó munkához. Ha a kerted nem túl nagy, vagy csak kisebb területeket kell rendszeresen levágni, ez a vastagság lehetővé teszi a hatékony fűnyírást.
  3. Kerek keresztmetszet: A kör alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez a kerek keresztmetszet segíthet abban, hogy precízebben vágj a kívánt területeken.
  4. 32 méteres hossz: Az ilyen hosszú vágószál kiválóan alkalmas közepes méretű kertek vagy területek levágására. A hosszú vágószál lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd a vágószálat anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd.
  5. Műanyag blister csomagolás: A műanyag blister csomagolás védi a vágószált a szennyeződésektől, és lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolhasd és szállíthasd a vágószálat anélkül, hogy összekoszolódnának más eszközökkel vagy anyagokkal.

Mint minden termék esetében, fontos ellenőrizni, hogy ez a vágószál megfelel-e a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeinek.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb