Műanyag vágószál 2mmx116m négyzet műa.bliszterben

Cikkszám: GP1112

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2MMX116M NÉGYZET MŰA.BLISZTERBEN

A “műanyag vágószál 2mmx116m négyzet műanyag blisterben” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért ez a termék jó választás lehet:

  1. 2 mm vastagság: A 2 mm vastagságú vágószálak könnyedén használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az alacsonyabb terheléssel járó munkához. Ez lehetővé teszi a hatékony és pontos fűnyírást vagy fűszegélyezést.
  2. 116 méteres hosszúság: A hosszú vágószál lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd. Ez különösen előnyös lehet, ha nagyobb területet kell rendszeresen levágni vagy fűszegélyezni.
  3. Négyzet alakú keresztmetszet: A négyzet alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez segíthet a precízebb vágás elérésében és az egyenletes munkavégzésben.
  4. Műanyag blister csomagolás: A műanyag blister csomagolás megvédi a vágószált a külső szennyeződésektől, nedvességtől és sérülésektől. Az átlátszó burkolat lehetővé teszi, hogy lássad a vágószál állapotát, és könnyedén tárolhatod és szállíthatod a terméket.
  5. Univerzális alkalmazhatóság: A 2 mm vastagságú és 116 méteres hosszúságú vágószál univerzálisan alkalmazható különböző típusú fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz. Ezáltal széles körű felhasználási lehetőséget kínál különböző kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószálat a kerti munkák során.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb