Műanyag vágószál 2,4mmx86m kör, műanyag tekercs 0,5 kg

Cikkszám: GP0707

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.700 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2,4MMX86M KÖR, MŰANYAG TEKERCS 0,5 KG

A “műanyag vágószál 2,4mmx86m kör, műanyag tekercs 0,5 kg” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani.

  1. 2,4 mm vastagság: A 2,4 mm vastagságú vágószálak könnyedén használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az átlagos terheléssel járó kerti munkákhoz. Ez lehetővé teszi a hatékony és precíz fűnyírást vagy fűszegélyezést.
  2. 86 méteres hosszúság: Az 86 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb és közepes méretű kertek rendszeres gondozásához. A hosszú vágószál lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd.
  3. 0,5 kg súly: A 0,5 kg-os tekercs elegendő mennyiségű vágószált tartalmazhat, amely lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést anélkül, hogy túl nehéz vagy nehezen kezelhető lenne.
  4. Univerzális alkalmazhatóság: A 2,4 mm vastagságú és 86 méteres hosszúságú vágószál univerzálisan alkalmazható különböző típusú fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz. Ezáltal széles körű felhasználási lehetőséget kínál különböző kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során. Ha a kerted mérete és igényei megfelelnek ennek a terméknek a jellemzőinek, akkor ez a vágószál egy jó választás a kerti munkákhoz.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

Műanyag vágószál 2,4mmx86m kör, műanyag tekercs 0,5 kg
2.700 Ft