Műanyag vágószál 1,65mmx42m négyzet, profi, műanyag blisteren

Cikkszám: GP0033

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 1,65MMX42M NÉGYZET, PROFI, MŰANYAG BLISTEREN

A “műanyag vágószál 1,65mmx42m négyzet, profi, műanyag blisteren” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani.

1,65 mm vastagság: A 1,65 mm vastagságú vágószálak könnyen használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és ideálisak könnyebb kerti munkákhoz, például gyepnyíráshoz vagy fűszegélyezéshez.

42 méteres hosszúság: A 42 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb kerti területek rendszeres gondozásához vagy akár nagyobb területeken való alkalmazáshoz is. Ezáltal kevesebbszer kell cserélni a vágószálat, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Négyzet alakú keresztmetszet: A négyzet alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez segíthet a precízebb vágás elérésében és az egyenletes munkavégzésben.

Profi minőség: A profi minőségű vágószálak általában erősebbek és tartósabbak, így hosszabb élettartamra számíthatsz velük. Ezáltal csökkentheted a cserélendő vágószálak számát és a költségeket hosszú távon.

Műanyag blister csomagolás: A műanyag blister csomagolás megvédi a vágószált a külső szennyeződésektől és sérülésektől. A csomagolás átlátszó, így könnyen láthatod, hogy mennyi vágószál maradt még a csomagban.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb