82.590 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch B33 B fűkasza számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Erős motor: A 0,9 kW-os kimeneti teljesítményű benzinmotor erőteljes vágást biztosít, így ideális gyakori használatra és nagyobb területek kezelésére is.
  2. Széles vágási szélesség: A 52 cm-es vágási szélesség lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást, ami időt takarít meg a fűnyírás során. A P25 Tap ‘n Go vágófej könnyű használatot biztosít és könnyen cserélhető.
  3. További vágási lehetőségek: A Grass 255-3 fűvágó késsel együtt szállítják, ami lehetővé teszi a változatos vágási lehetőségeket és a különböző fűfajták kezelését.
  4. Könnyű és kényelmes használat: A fűkasza mindössze 7 kg tömegű, így könnyen kezelhető és mozgatható. A kombinált védőelem, a párnázott dupla heveder és az állítható fogantyú további kényelmet és könnyű használatot biztosít.
  5. Tartósság és megbízhatóság: A McCulloch márka híres a minőségi szerszámairól. A B33 B fűkasza tartós és megbízható anyagokból készült, így hosszú távon is hatékonyan működik.
  6. Sokoldalúság: A benzinmotoros működés lehetővé teszi a fűkasza használatát olyan területeken, ahol nincs hozzáférhető elektromos áramforrás. Ez rugalmasságot nyújt a fűnyírás során.

A McCulloch B33 B fűkasza erős motorral, széles vágási szélességgel, könnyű használattal és tartóssággal rendelkezik. Ha egy megbízható és erős fűkasza eszközt keres a gyakori használatra és nagyobb területek kezelésére, a McCulloch B33 B jó választás lehet.

Tömeg 11,516 kg
Gyártó

McCulloch