McCULLOCH FŰKASZA B26PS TOOLKIT H (sövényvágóval)

Cikkszám: 967 14 71-01

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

129.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch B26PS Toolkit H fűkasza egy készlet, amely magában foglalja a fűkaszát és egy sövényvágó adaptert. Néhány előnye a következők:

  1. Sokoldalúság: A B26PS Toolkit H lehetővé teszi a fűkasza és a sövényvágó egyesítését egy eszközben. Ez lehetővé teszi a különböző munkafeladatok elvégzését, beleértve a fűnyírást és a sövényvágást is. Ez praktikus és időtakarékos megoldást nyújt.
  2. Erős motor: A fűkasza 26 cm³-es motorral rendelkezik, amely hatékony vágást biztosít a fű és a gaz kezeléséhez. Ez elegendő teljesítményt nyújt a közepes méretű kertekben vagy területeken végzett munkához.
  3. Könnyű kezelhetőség: A fűkasza ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít. Ez lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést anélkül, hogy túlterhelné a karját vagy a hátát.
  4. Sövényvágó adapter: A készletben található sövényvágó adapter lehetővé teszi a sövényvágó funkció használatát. Ez praktikus, ha gyepfelületek mellett a sövényeket is gondozni szeretné.
  5. Tartósság és minőség: A McCulloch márka híres a minőségi szerszámairól. A B26PS Toolkit H fűkasza és sövényvágó adapter is tartós anyagokból készültek, így hosszú távon is hatékonyan működnek.

Gép adatai:

  • Teljesítmény: 0,75 kW
  • Zajszint: 98,96 dB
  • Súly: 5,4 kg
  • Garancia: 1év+1év regisztrálás után
Tömeg 15,32 kg
Gyártó

McCulloch