2.580 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Kapriol védőszemüveg – Blink átlátszó

  1. Lencsék anyaga: A lencsék polikarbonátból készültek. A polikarbonát egy könnyű, ütésálló műanyag anyag, amely kiváló védelmet nyújthat a szemeknek az ütésektől, cseppektől és részecskéktől. Az átlátszó lencséknek lehetőséget adnak a jó látásra, miközben védenek a különböző veszélyektől.
  2. Szárrész kényelme: A szemüveg szárai csúszásgátló gumibevonattal vannak ellátva. Ez a tulajdonság hozzájárul a viselet kényelméhez, és segít abban, hogy a szemüveg ne csússzon le az orrról vagy az arcra.
  3. Kompatibilitás: A termék azt is jelzi, hogy sisakkal és fülvédővel együtt viselhető. Ez fontos a munkahelyi vagy más veszélyes környezetekben dolgozók számára, akiknek egyszerre kell gondoskodni a fej-, szem- és fülvédelemről.
  4. Szabványoknak való megfelelés (EN 166): A termék megfelel az EN 166 szabványnak. Ez egy európai szabvány, amely a szemvédelemre vonatkozik, és meghatározza a szemvédelmi eszközök minimális követelményeit az ütésállóság, az optikai minőség és az anyagok tartóssága terén.
  5. Optikai osztály (1): Az “Optikai osztály 1” azt jelzi, hogy a lencsék optikai minősége magas, és jó látásminőséget biztosítanak. Ez különösen fontos olyan munkahelyeken, ahol a pontos látás kritikus lehet.
  6. Mechanikai ellenállás (F): A “Mechanikai ellenállás F” azt jelenti, hogy a lencsék megfelelnek a mechanikai ütésállósági követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy ellenállnak a repülő részecskék, ütések és cseppek okozta mechanikai veszélyeknek.

Ez a “Kapriol védőszemüveg – Blink átlátszó” termék olyan helyzetekben hasznos, ahol a szemeket védeni kell, például építkezéseken, gyártósorokon vagy bármilyen olyan munkahelyen, ahol a szemek sérülhetnek a veszélyes anyagok vagy tárgyak miatt. Az EN 166 szabványnak való megfelelés garantálja a minőséget és a biztonságot. Az átlátszó lencsék lehetővé teszik a jó látást, miközben a polikarbonát anyag szilárdságot és ütésállóságot nyújt.

– Átlátszó lencsék ellenálló polikarbonátból
– A szár kényelmes, csúszásgátló gumibevonattal van ellátva
– Sisakkal és fülvédővel viselhető

Szabvány: EN 166
Optikai osztály: 1
Mechanikai ellenállás: F.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Kapriol

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL