ISKRA FŰNYÍRÓ- ÉS SÖVÉNYVÁGÓ OLLÓ N0E-11ET-3.6-B

Cikkszám: IS10273

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

12.520 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

ISKRA FŰNYÍRÓ

  1. Kényelem és mobilitás: Az akkus fűnyírók vezeték nélküli működése nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a fűnyírás során. Nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is.
  2. Környezetbarát működés: Az akkus fűnyírók csendesebben működnek és nincs károsanyag-kibocsátásuk, mint például a benzinmotoros fűnyíróknak. Ezért környezetbarátabb megoldást jelentenek.
  3. Alacsony karbantartási igény: Az akkus fűnyírók kevesebb karbantartást igényelnek, mint a hagyományos benzinmotoros fűnyírók. Nincs szükség olajcserére vagy gyújtógyertya-karbantartásra.

SÖVÉNYVÁGÓ OLLÓ

  1. Kényelmes használat: Az akkus sövényvágó vezeték nélküli működése nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során. Nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is. Emellett a könnyű indítás, halk működés és zéró károsanyag-kibocsátás további kényelmet nyújt a használat során.
  2. Zéró szervizanyag: A sövényvágó akkumulátoros működése miatt nincs szükség olajra, üzemanyagra vagy gyújtógyertyára. Ez nemcsak a kényelmet növeli, hanem a karbantartási költségeket és a munka során keletkező hulladékot is csökkenti.
  3. Minőség és megbízhatóság: Az ISKRA  ismert a minőségi kerti eszközeiről. Az ISKRA akkus sövényvágó is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.
  4. Li-ion akkumulátor technológia: Az Li-ion akkumulátor biztosítja a hosszabb üzemidőt és a gyorsabb töltést. Az 1,3 Ah kapacitású akkumulátor elegendő lehet a kisebb feladatokhoz, de lehet, hogy időnként újratöltést igényel nagyobb területeken vagy vastagabb sövények vágásakor.

• Akkumulátor feszültsége: 3,6V
• Akkumulátor típusa: Li-ion battery (1,3Ah)
• Terhelés nélküli sebesség: 1000/min-1
• Vágási szélesség: 80 mm (fű)
• Vágási hosszúság: 110 mm (sövény)
• Fűnyíró gép
• Sövényvágó gép

Tömeg 1,32 kg
Gyártó

Iskra