28.760 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az ISKRA AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ IX-HT36 főbb előnyei:

  1. Nagy teljesítmény: A 36V-os akkumulátor és a szénkefe nélküli motor kombinációja nagy teljesítményt nyújt a sövényvágáshoz. A terhelés nélküli sebesség (3300 min-1) lehetővé teszi a hatékony és gyors munkavégzést.
  2. Kényelmes használat: A sövényvágó olló gumírozott fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít és csökkenti a vibrációt és a fáradtságot a hosszabb munkavégzés során. Ez lehetővé teszi a könnyű és pontos irányítást a sövényvágás során.
  3. Megfelelő méretek: A vágáshossz (508 mm) és a vágásszélesség (16 mm) optimálisak lehetnek a közepes méretű és nagyobb sövények gondozásához. Ez lehetővé teszi a hatékony vágást és a precíz formázást.
  4. Akkumulátoros működés: Az akkumulátoros sövényvágó olló vezeték nélküli működése nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során. Nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is. Az ISKRA IX-HT36 akkumulátorának működési ideje egy töltéssel 20 perc, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést egy töltéssel.
  5. Tartósság és minőség: Az ISKRA márka ismert a minőségi kerti eszközeiről. Az IX-HT36 sövényvágó olló is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, ami hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.

AKKUMULÁTORT NEM TARTALMAZ
• Akkumulátor feszültsége: 36V
• Szénkefe nélküli motor
• Terhelés nélküli sebesség: 3300 min-1
• Vágáshossz: 508 mm
• Vágásszélesség: O 16 mm
• Gumírozott fogantyú
• Működési idő egy töltéssel: 20

Tömeg 3,32 kg
Gyártó

Iskra