14.600 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az ISKRA AKKUMULÁTOROS METSZŐOLLÓ M0E-6ET-7.2 néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a metszőollót választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az olló akkumulátorról működik, így nem kell aggódnia a kábelek vagy hosszabbító használata miatt. Az akkumulátor típusa Li-ion, amely hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít.
  2. Könnyű használat: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy könnyedén mozogjon a kertben anélkül, hogy hozzá lenne kötve egy vezetékhez vagy hálózati csatlakozóhoz. Ez kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
  3. Terhelés nélküli sebesség: A terhelés nélküli sebesség 1,2 mp/vágás, ami azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan vághat ágakat anélkül, hogy túl sok időt kellene töltenie egyes ágakon.
  4. Nagy vágási kapacitás: Az olló akár 1000 vágást is képes elvégezni egyetlen feltöltéssel. Ez jó teljesítményt és hatékonyságot jelent, különösen akkor, ha sok ágot kell vágni egyszerre.
  5. Vágásvastagság: A 16 mm-es vágásvastagság lehetővé teszi vastagabb ágak könnyed vágását. Ez különösen hasznos lehet, ha a kertben vagy környezetében vastagabb ágakat kell eltávolítani.

• Akkumulátor feszültsége: 7,2V
• Akkumulátor típusa: Li-ion battery (1,3Ah)
• Terhelés nélküli sebesség: 1,2 mp/vágás
• Vágási kapacitás: akár 1000 vágás (a vágási mennyiség a vágandó gallyak vastagságától függ)
• Vágásvastagság: Átmérő, 16

Tömeg 0,9 kg
Gyártó

Iskra