59.510 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

ISKRA AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ IX-LM36

Az Iskra IX-LM36 akkumulátoros fűnyíró számos előnnyel rendelkezik:

  1. Akkumulátor feszültsége: A 36V-os akkumulátor elegendő teljesítményt biztosít a hatékony fűnyíráshoz. Az akkumulátor megbízható működést és hosszabb üzemidőt nyújt, így folyamatosan tudsz dolgozni.
  2. Szénkefe nélküli motor: A szénkefe nélküli motorok hosszabb élettartamot és hatékonyabb működést biztosítanak a hagyományos motorokhoz képest. Ezáltal a fűnyíró megbízható és erőteljes vágási teljesítményt nyújt.
  3. Terhelés nélküli sebesség: A 3700 percenkénti terhelés nélküli sebesség lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. Az Iskra IX-LM36 fűnyíróval könnyedén és hatékonyan vágod le a füvet.
  4. Vágási szélesség: Az 370 mm-es vágási szélesség hatékonyan lefed egy szélesebb területet a fűnyírás során. Kevesebb időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  5. Vágási magasságállítás: Az 5 pozíciós vágási magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának szabályozását az igények szerint. A 25-75 mm-es vágási tartomány rugalmas és sokoldalú vágási lehetőséget biztosít a különböző fűtípusok és körülmények számára.
  6. Tárolózsák: A tárolózsák hasznos kiegészítő lehetőség a fűnyíróval. Segít a fűnyírás során keletkező fűhulladék gyűjtésében és tárolásában. Ez könnyebbé teszi a takarítást és a kert rendezett marad.

AKKUMULÁTORT NEM TARTALMAZ
• Akkumulátor feszültsége: 36V
• Szénkefe nélküli motor
• Terhelés nélküli sebesség: 3700 min-1
• Vágási szélesség: 370 mm
• Vágási hosszúság: 25-75
• Vágási magasságállítás: 5 pozíció
• Tárolózsák

Tömeg 13 kg
Gyártó

Iskra

ISKRA  AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ IX-LM36
ISKRA AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ IX-LM36
59.510 Ft