107.710 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

ISKRA AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ IX-LM36-SET

Az Iskra IX-LM36-SET akkumulátoros fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiét jó választás:

  1. Akkumulátor feszültsége (36V): A 36V-os akkumulátor elegendő teljesítményt biztosít a hatékony fűnyíráshoz. Az akkumulátor megbízható működést és hosszabb üzemidőt nyújt, így folyamatosan tudsz dolgozni anélkül, hogy gyakran kellene tölteni vagy cserélni az akkumulátort.
  2. Szénkefe nélküli motor: A szénkefe nélküli motorok hosszabb élettartamot és hatékonyabb működést biztosítanak a hagyományos motorokhoz képest. Ezáltal a fűnyíró megbízható és erőteljes vágási teljesítményt nyújt.
  3. Terhelés nélküli sebesség: A 3700 percenkénti terhelés nélküli sebesség lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. Az Iskra IX-LM36-SET fűnyíróval könnyedén és hatékonyan vágod le a füvet anélkül, hogy túlzott terhelést jelentene a motor számára.
  4.  Li-Ion akkumulátor és töltő: Az Iskra IX-LM36-SET fűnyíróhoz tartozik egy 4.0Ah kapacitású Li-Ion akkumulátor és töltő. Ez lehetővé teszi a kényelmes használatot és hosszabb üzemidőt. A gyors töltési idő lehetővé teszi, hogy gyorsan visszatérj a fűnyírásra.
  5. Vágási szélesség: Az 370 mm-es vágási szélesség hatékonyan lefed egy szélesebb területet a fűnyírás során. Kevesebb átfutási időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  6. Vágási magasságállítás: Az 5 pozíciós vágási magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának szabályozását az igények szerint. A 25-75 mm-es vágási tartomány rugalmas és sokoldalú vágási lehetőséget biztosít a különböző fűtípusok és körülmények számára.

• Akkumulátor feszültsége: 36V
• Szénkefe nélküli motor
• Terhelés nélküli sebesség: 3700 min-1
• Included 4.0Ah Li-Ion battery with charger
• Vágási szélesség: 370 mm
• Vágási hosszúság: 25-75
• Vágási magasságállítás: 5 pozíci

Tömeg 14,51 kg
Gyártó

Iskra