5.790 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht K00200 Üzemanyag Kanna 20L olyan termék, amelyet üzemanyag szállítására és tárolására terveztek. Néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Biztonság: Az üzemanyag szállítása és tárolása során a biztonság rendkívül fontos. A Hecht K00200 Üzemanyag Kanna tervezése során figyelembe vették a biztonsági szempontokat, például a kiváló minőségű anyagok használatát és a szivárgásmentes kialakítást. Ez biztosítja, hogy az üzemanyag biztonságosan tárolható és szállítható legyen.
  2. Minőségi kivitel: A Hecht termékek híresek a minőségükről. Az üzemanyag kanna minőségi anyagokból készül, ami tartósságot és hosszú élettartamot eredményez. A jó minőségű kivitel biztosítja, hogy a kanna megfelelően teljesítse a feladatát és ellenálljon a hosszabb távú használatnak.
  3. Praktikus kiöntő: A Hecht K00200 Üzemanyag Kanna kiöntője praktikus kialakítással rendelkezik, ami könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A megfelelő kiöntési mechanizmus segít abban, hogy az üzemanyag pontosan és hatékonyan önthető ki anélkül, hogy felesleges kifröccsenést vagy szivárgást okozna.
Tömeg 0,25 kg
Gyártó

Hecht