3.790 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht K00100 Üzemanyag Kanna 10L egy olyan termék, amelyet 10 liter űrtartalommal gyúlékony anyagok, például üzemanyag, szállítására terveztek. Néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Megfelelő űrtartalom: A 10 literes űrtartalom elegendő mennyiségű üzemanyag szállításához hosszabb autóutakra vagy egyéb alkalmakra. Ez lehetővé teszi, hogy elegendő üzemanyagot vigyen magával, anélkül, hogy túl nagy és nehezen kezelhető kanna lenne.
  2. Gyúlékony anyagokhoz való alkalmasság: A Hecht K00100 Üzemanyag Kanna kifejezetten a gyúlékony anyagok, például üzemanyag szállítására lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy a kanna megfelelő biztonsági intézkedésekkel rendelkezik, például szivárgásmentes kialakítással és megfelelően zárt kupakkal. Ez biztosítja, hogy az üzemanyag biztonságosan és megbízhatóan tárolható és szállítható legyen.
  3. Bevizsgált termék: A Hecht K00100 Üzemanyag Kanna bevizsgált termék, amelyet teszteltek és ellenőriztek a gyúlékony anyagok biztonságos szállítása szempontjából. Ez azt jelenti, hogy a kanna megfelel bizonyos minőségi és biztonsági szabványoknak, és bizonyos teszteknek és követelményeknek felel meg.

Az üzemanyag kanna használata során mindig tartsa be a helyi biztonsági előírásokat és az üzemanyag kezelésére vonatkozó jogszabályokat.

 

  • Űrtartalom 10 liter
  • Alkalmas gyúlékony anyag szállítására.
  • Bevizsgált termék.
  • Ajánlott hosszabb autó útra.
Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Hecht