7.290 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ

 

A “HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ” termék egy speciális damilfej, amelyet a Hecht 1299 típusú fűnyíróhoz terveztek

  1. Kompatibilitás: A “HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ” kifejezetten a Hecht 1299 típusú fűnyíróhoz készült, így garantáltan illeszkedni fog a gépéhez. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a méret vagy a kompatibilitás miatt, mivel a gyártó már figyelembe vette ezeket a tényezőket a termék tervezése során.
  2. Minőség: A “HECHT” márka híres a minőségi kerti eszközeiről, így a “HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ” termék is  jó minőségű anyagból készült. Ez biztosítja a tartósságot és a hatékony vágást a fűnyíró használata során.
  3. Hatékonyság: A megfelelően kiválasztott damilfej hatékonyan vágja a füvet és növényeket, így lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb kerti munkát. Mivel ez a damilfej a Hecht 1299 típusú fűnyíróhoz készült, jó teljesítményt és hatékonyságot kínál ezen a konkrét gépen.
  4. Biztonság: A gyártó tervezésénél figyelembe vették a biztonságot is, így a “HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ” használata során a fűnyírása biztonságosabban lesz.
  5. Megbízhatóság: A gyártó erősíti a termékhez való kompatibilitást és a minőséget, így megbízható választást kínál a Hecht 1299 tulajdonosok számára.

Hecht 1299 típusú fűnyíróval rendelkezik, és szüksége van egy új damilfejre, a “HECHT DAMILFEJ HECHT 1299-HEZ” jó választás  a kompatibilitás és a minőség miatt. Ezzel a damilfejjel hatékonyan és biztonságosan tarthatja rendben a kertjét.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL