HECHT AKKUMULÁTOROS ÖNJÁRÓ FŰNYÍRÓ, AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Cikkszám: HECHT5045S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

139.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT AKKUMULÁTOROS ÖNJÁRÓ FŰNYÍRÓ, AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Az Hecht akkumulátoros önjáró fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiért jó választás:

  1. Akkumulátor: A 40V-os Li-ion akkumulátor erős és megbízható teljesítményt biztosít a fűnyírás során. Ez elegendő energiát nyújt a hatékony munkavégzéshez, és hosszabb üzemidőt biztosít a kerti feladatok elvégzéséhez.
  2. Akkumulátor kapacitása: A Hecht önjáró fűnyíróhoz különböző kapacitású akkumulátorok érhetők el, 2,5 Ah, 4 Ah vagy 5 Ah kapacitással. A nagyobb kapacitású akkumulátorok hosszabb üzemidőt biztosítanak, ami lehetővé teszi a hosszabb munkameneteket vagy a nagyobb területek fűnyírását.
  3. Munkaszélesség: Az 46 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kevesebb átfutási időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  4. Kerekek első/hátsó átmérője: Az optimális kerekek átmérője segíti a sima és egyenletes mozgást a területen. Az önjáró funkció könnyebbé teszi a fűnyírót, mivel nem kell tolásával fáradnod.
  5. Vágási magasság: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-75 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a különböző növények igényeihez vagy a kívánt fűszőnyeg vastagságához.
  6. Gyűjtőkosár: A 60 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.

akkumulátor Li-ion DC 40V
akkummulátor kapacitása [Ah] 1x 2,5 / 4 / 5
munkaszélesség [cm] 46
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 7/8
vágási magassága [mm] 25-75
gyűjtőkosár [l] 60

Tömeg 23,51 kg
Gyártó

Hecht