HECHT AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ, AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Cikkszám: HECHT5043

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

106.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT AKKUMULÁTOROS HAJTÁS NÉLKÜLI FŰNYÍRÓ, AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Az Hecht akkumulátoros, hajtás nélküli fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes választani:

  1. Akkumulátor: A 40V-os Li-ion akkumulátor megbízható teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít a fűnyírás során. Ez elegendő energiát nyújt a hatékony munkavégzéshez, anélkül hogy a kábelekkel kellene bajlódnod.
  2. Akkumulátor kapacitása: Az Hecht fűnyíróhoz különböző kapacitású akkumulátorok érhetők el, 2,5 Ah, 4 Ah vagy 5 Ah kapacitással. A nagyobb kapacitású akkumulátorok hosszabb üzemidőt biztosítanak, ami lehetővé teszi a hosszabb munkameneteket vagy a nagyobb területek fűnyírását.
  3. Munkaszélesség : Az 43 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kevesebb átfutási időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  4. Tömeg: A 14 kg-os tömeg stabil és könnyen kezelhető fűnyírót jelent. Ez megkönnyíti a munka során történő mozgatást és manőverezést.
  5. Vágási magasság: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-75 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  6. Gyűjtőkosár: A 50 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.

akkumulátor Li-ion DC 40V
akkummulátor kapacitása [Ah] 1x 2,5 / 4 / 5
munkaszélesség [cm] 43
tömeg [kg] 14
vágási magasság [mm] 25-75
gyűjtőkosár [l] 50

Tömeg 14 kg
Gyártó

Hecht