HECHT AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ OLLÓ ÉS SÖVÉNYVÁGÓ

Cikkszám: HECHT5013

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht  AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ OLLÓ ÉS SÖVÉNYVÁGÓ multifunkciós eszköz egy sokoldalú kerti eszköz, amely lehetővé teszi a könnyű és egyenletes nyírást nehezen hozzáférhető helyeken is. Néhány fontos jellemzője a következő:

  1. Sokoldalúság: Ez az eszköz nemcsak fűnyíró ollóként használható, hanem átalakítva sövénynyíróként is alkalmazható. Tehát mind fűnyírásra, mind sövényvágásra alkalmas.
  2. Munkaszélesség: A Hecht 5036 munkaszélessége 8 cm, amikor szegélyt nyír, és 11 cm, amikor sövénynyíróként használja. Ez lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást a különböző feladatokhoz.
  3. Vezeték nélküli használat: Az eszköz Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi vezeték nélküli használatot. Ez kényelmessé teszi a munkavégzést és megkönnyíti a manőverezést a kertben anélkül, hogy aggódnia kellene a vezeték vagy hosszabbító miatt.
  4. Akkumulátor teljesítménye: Az akkumulátor töltési ideje körülbelül 4 óra, és a működési ideje körülbelül 40 perc. Ez lehetővé teszi egy hosszabb időszakban történő használatot anélkül, hogy gyakran kellene tölteni az akkumulátort.
Tömeg 0,9 kg
Gyártó

Hecht