HECHT AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, HAJTÁS NÉLKÜL AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Cikkszám: HECHT5034

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

61.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, HAJTÁS NÉLKÜL AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Az Hecht akkumulátoros fűnyíró, hajtás nélkül számos előnnyel rendelkezik, amiért jó választás:

  1. Akkumulátor: A 40 V-os Li-Ion akkumulátor megbízható teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosít a fűnyírás során. Ez elegendő energiát nyújt a hatékony munkavégzéshez, anélkül hogy a kábelekkel kellene bajlódnod.
  2. Vágási magasság: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-65 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  3. Akkumulátor: A 4 Ah kapacitású akkumulátor elegendő üzemidőt biztosít, hogy a fűnyírás befejezéséig kitartson. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozhass a kertben anélkül, hogy feltöltést vagy cserét igényelne az akkumulátor.
  4. Műanyag ház: A műanyag ház könnyű és tartós, ami hozzájárul a fűnyíró könnyű kezelhetőségéhez és hosszú élettartamához.
  5. Munkaszélesség: Az 34 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kompakt mérete miatt könnyedén manőverezhetsz a szűkebb területeken is.
  6. Gyűjtőkosár: A 35 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.
  7. O kerekek első/hátsó: Az optimális kerekek átmérője segíti a sima és egyenletes mozgást a területen. Könnyen manőverezhetsz a kertben, és könnyebbé teszi a fűnyíró mozgatását.
  8. Központi magasság-állítás: A központi magasság-állítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást a kívánt vágási magassághoz. Ez kényelmes és időtakarékos megoldást nyújt.

akku Li-Ion DC 40 V
vágási magasság 25–65 mm
akkumulátor 4 Ah
ház műanyag
munkaszélesség 34 cm
gyűjtőkosár 35 l
tömeg 9,9 kg
O kerekek első/hátsó 6/7“
központi magasság-állítás van

Tömeg 9,91 kg
Gyártó

Hecht

HECHT AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, HAJTÁS NÉLKÜL AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK
61.990 Ft