HECHT 94402IN1 AKKUMULÁTOROS LOMB FÚVÓ-SZÍVÓ, AKKU+TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Cikkszám: HECHT94402IN1

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

46.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 94402IN1 akkumulátoros lombfúvó-szívó egy sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a levelek fújását és szívását egyetlen eszközzel.

 1. Két az egyben funkció: A lombfúvó-szívó kombináció lehetővé teszi a levelek hatékony fújását és összegyűjtését. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg, mivel nem kell külön eszközöket vásárolnia és cserélnie a két feladat elvégzéséhez.
 2. Erős akkumulátor: A mellékelt 40V-os, 4 Ah-s Li-ion akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít, ami fontos lehet, ha nagyobb területeket kell takarítani. A nagy kapacitású akkumulátor biztosítja a tartós és megbízható működést.
 3. Könnyű és ergonomikus kialakítás: A lombfúvó és a szívóegység különállóan is könnyűek. A fúvóegység súlya csak 2,14 kg, míg a szívóegységé 2,88 kg. Ez megkönnyíti a használatot és csökkenti a fáradtságot hosszabb munkavégzés során. Az ergonomikus fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak.
 4. Átfogó levegősebesség: A fúvó üzemmódban a levegősebesség 4,2 m3/min, míg a szívó üzemmódban 6 m3/min. Ez elegendő erőt jelent a levelek hatékony fújásához és a kerti hulladék gyűjtéséhez.
 5. Halk működés: Az akkumulátoros lombfúvó-szívó csendesebb működést biztosít a hagyományos benzines változatokhoz képest. Ezért kényelmesebb és kevésbé zavaró lehet a használata.
 • Akkumulátor Li-ion: DC 40 V, 4 Ah
 • Fúvó levegő sebessége: 4,2 m3/min
 • Fúvó tömeg: 2,14 kg
 • Szívó levegő sebessége: 6 m3/min
 • Szívó tömeg: 2,88 kg
 • Az akkumulátor és töltő nem tartozék.
Tömeg 2,89 kg
Gyártó

Hecht