21.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 9020 akkumulátoros lombfúvó egy könnyű és kompakt eszköz, amely ideális kisebb kerti területek gondozásához. Itt van néhány oka, hogy miért vonzó választás:

  1. Könnyű és hordozható: A lombfúvó mindössze 1,3 kg tömeggel rendelkezik, így könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. Kompakt mérete és ergonomikus kialakítása pedig könnyű tárolást és kezelést biztosít.
  2. Erős teljesítmény: Bár a 20V-os, 2 Ah-s Li-ion akkumulátor kisebb kapacitással rendelkezik, a levegő sebessége akár 198 km/h is lehet. Ez elegendő erőt jelent a levelek fújásához és a kerti hulladék gyűjtéséhez kisebb területeken.
  3. Könnyű indítás és csendes működés: Az akkumulátoros lombfúvó könnyen indítható, nem igényel húzózsinórt vagy üzemanyag keverékét. Emellett a csendes működésnek köszönhetően nem zavarja a környezetet vagy a szomszédokat.
  4. Környezetbarát működés: Az elektromos működésnek köszönhetően nincs káros kipufogógáz vagy üzemanyag fogyasztás. Ez környezetbarátabb és fenntarthatóbb megoldást jelent a kerti munkákhoz.
  5. Kiváló ár-érték arány: A Hecht 9020 lombfúvó vonzó ár-érték arányt kínál. Ezáltal megfizethető lehetőség azoknak, akik egy könnyű és hatékony lombfúvót keresnek kisebb területek gondozásához.
  • ACCU Li-ion DC 20 V, 2 Ah
  • levegő sebessége: [km/h] 198
  • tömeg [kg]: 1,3
  • az akkumulátor és töltő nem tartozék
Tömeg 1,91 kg
Gyártó

Hecht