389.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

A Hecht 8616 SE benzinmotoros seprőgép :

 1. Magas teljesítményű benzinmotor: A gép egy erőteljes, 4 ütemű OHV benzinmotort használ, amely 6,5 lóerős teljesítményt biztosít. Ez lehetővé teszi a hatékony takarítást és a könnyű kezelhetőséget.
 2. Önjáró funkció: Az önjáró funkció segítségével a gép könnyen mozgatható, ami kényelmet biztosít a felhasználónak és lehetővé teszi a terület hatékonyabb takarítását.
 3. Sebességváltás: A gép 6 sebességet kínál (4 előre és 2 hátra), így könnyen alkalmazkodhat a különböző talajviszonyokhoz és takarítási feladatokhoz.
 4. Állítható munkaszélesség: A munkaszélesség változtatható, lehetőséget biztosítva a rugalmas alkalmazkodásra a különböző szélességű területeken történő takarításhoz.
 5. Elektromos önindító: Az elektromos 230 V önindítóval ellátott, ami könnyű indítást biztosít, minimalizálva a gép indításával kapcsolatos problémákat.
 6. Multifunkciós kialakítás: A gép multifunkciós, tehát többféle kültéri takarítási feladatra is alkalmas, beleértve a levelek, szemét és egyéb szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását.
 7. Hecht minőség: A Hecht egy megbízható márka a kerti gépek terén, így megbízható és tartós terméket kap.

Gép adatai:

 • Magas teljesítményű multifunkciós kültéri takarítógép,
 • 4 ütemű OHV benzinmotoros,
 • önjáró: Motor: Benzin OHV, 4 ütemű
 • Teljesítmény: 6,5 LE 6 sebességes (4 előre, 2 hátra)
 • Munkaszélesség: 55/62/61 cm
 • Elektromos 230 V önindító és állítható
Tömeg 128 kg
Gyártó

Hecht