logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 6520 AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ

Cikkszám: HECHT6520

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

22.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Hecht 6520 akkus sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Penge hossza: A sövényvágó penge hossza 430 mm, ami megfelelő vágási kapacitást biztosít a sövények ágvágásához. Ez lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást a különböző sövénytípusok esetén.
  2. Akkumulátoros működés: Az eszköz akkumulátorral működik, így nincs szükség vezetékek vagy hálózati csatlakozó használatára. Ez megkönnyíti a munkavégzést és lehetővé teszi a kényelmes mozgást a kertben anélkül, hogy aggódni kellene a kábelek miatt.
  3. Kompatibilitás a Hecht 9620 teleszkópos szárral: A Hecht 6520 sövényvágó kompatibilis a Hecht 9620 teleszkópos szárral. Ez lehetővé teszi a hosszabb elérésű vágást, különösen hasznos, ha magasabb vagy nehezen elérhető sövényeket kell vágni.
  4. Könnyű és hordozható: Az akkus működés és az eszköz könnyű súlya könnyűvé teszi a sövényvágó kezelését és hordozhatóságát. Ez lehetővé teszi a kényelmes használatot és a könnyű kezelhetőséget a munka során.
  5. Csendes működés: Az akkumulátoros működés és a modern motor tervezése csendes működést eredményez a Hecht 6520 esetében. Ez a környezetbarát tulajdonság segít a kellemes és csendes munkavégzésben.
  • penge hossza: 430 mm
  • Hecht 9620 teleszkópos szárral használható
Tömeg 6 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL