HECHT 6025 AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ akku+töltő nem tartozék

Cikkszám: HECHT6025

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

34.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 6025 akkus sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz Li-ion DC 20V akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nem kell vezetékekkel vagy hálózati csatlakozóval bajlódni, így könnyedén mozoghat a kertben és nincs szükség hosszabbítókra.
  2. Megfelelő vágási kapacitás: A Hecht 6025 akkus sövényvágó akár 15 mm átmérőjű ágak vágására is alkalmas. Ez lehetővé teszi a közepes vastagságú sövények hatékony és tiszta vágását.
  3. Könnyű és kényelmes: A sövényvágó tömege 3,5 kg, ami könnyűnek számít a sövényvágó eszközök között. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelést és csökkenti a fáradtságot hosszabb munka során.
  4. Hosszú vágólap: A sövényvágó vágólapja 45 cm hosszú, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a sövényekben. Ez elegendő hosszúság a közepes méretű sövényekhez.
  5. Rugalmas akkumulátorválasztás: Bár az akkumulátor és töltő nem tartozék a Hecht 6025 sövényvágóhoz, a rugalmas akkumulátorválasztás lehetőséget ad arra, hogy az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően válasszon akkumulátort és töltőt.
  • akkumulátos Li-on: DC 20
  • max vágás átmérő [mm]: 15
  • vágólap teljes hosszúsága [cm]: 45
  • tömeg [kg]: 3,5
Tömeg 3,51 kg
Gyártó

Hecht