logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 6022 AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ akku+töltő nem tartozék

Cikkszám: HECHT6022

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

26.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Hecht 6022 akkumulátoros sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz DC 20V Li-ion akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nem kell vezetékekkel vagy hálózati csatlakozóval bajlódni, így könnyedén mozoghat a kertben.
  2. Megfelelő vágási kapacitás: A Hecht 6022 akkus sövényvágó akár 15 mm átmérőjű ágak vágására is alkalmas. Ez lehetővé teszi a közepes vastagságú sövények hatékony és tiszta vágását.
  3. Kényelmes és könnyű: A sövényvágó tömege csak 2,1 kg, így könnyű és kényelmesen kezelhető. Ez segít csökkenteni a fáradtságot hosszabb munka során, és kényelmesebbé teszi a használatát.
  4. Hosszú vágólap: A sövényvágó vágólapja teljes hossza 51 cm, ami nagyobb vágási kapacitást biztosít a szélesebb sövényekhez. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a sövényekben.
  5. Környezetbarát és csendes működés: Az akkumulátoros működés és a modern motor tervezése csendes működést és környezetbarát tulajdonságokat eredményez a Hecht 6022 esetében. Ez segít a kellemes munkavégzésben, minimális zajhatás mellett.

Termék jellemzői:

  • akkumulátor Li-on: DC 20V
  • max vágás átmérő [mm]: 15
  • vágólap teljes hosszúsága [cm]: 51
  • tömeg [kg]: 2,1
Tömeg 6 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL