23.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 6020 akkus sövényvágó néhány jellemzője közül néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz Li-ion DC 20V, 2Ah akkumulátorral működik. Az akkumulátoros működés előnye, hogy nem kell vezetékekkel vagy hálózati csatlakozóval bajlódni, így könnyedén mozoghat a kertben és nincs szükség hosszabbítókra. A 2Ah kapacitás lehetővé teszi a hosszabb működési időt is.
  2. Megfelelő vágási kapacitás: A Hecht 6020 akkus sövényvágó akár 15 mm átmérőjű ágak vágására is alkalmas. Ez lehetővé teszi a közepes vastagságú sövények hatékony és tiszta vágását.
  3. Hosszú vágólap: A sövényvágó vágólapja 61 cm hosszú, ami nagyobb vágási kapacitást biztosít a szélesebb sövényekhez. Ez lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a sövényekben.
  4. Könnyű és kényelmes: A sövényvágó tömege csak 1,85 kg, ami rendkívül könnyűnek számít a sövényvágó eszközök között. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelést és csökkenti a fáradtságot hosszabb munka során.
  5. Rugalmas akkumulátorválasztás: Bár az akkumulátor és töltő nem tartozék a Hecht 6020 sövényvágóhoz, a rugalmas akkumulátorválasztás lehetőséget ad arra, hogy az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően válasszon akkumulátort és töltőt.
  • ACCU Li-ion DC 20 V, 2 Ah
  • vágólap hossza [cm] 61
  • max. vágás átmérő [mm] 15
  • tömeg [kg] 1,85
  • az akkumulátor és töltő nemtartozék
Tömeg 3 kg
Gyártó

Hecht