169.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Hecht 5644 benzines gyepszellőztető számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes ezt a modellt választani:

  • Erős motor: Az Hecht 5644 rendelkezik egy Hecht márkájú erős és megbízható motorkerékpárral, amely a hatékony működést és a jó teljesítményt biztosítja a gyepszellőztetés során.
  • Nagy munkaszélesség: A 42 cm-es munkaszélesség lehetővé teszi, hogy széles területeket gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Ez különösen hasznos nagy kertekben vagy területeken.
  • Kapacitásos gyűjtőkosár: A 40 literes gyűjtőkosár lehetővé teszi a gyepmaradványok hatékony összegyűjtését. Ez tisztaságot és rendezettséget eredményez a munka során.
  • Állítható mélység: Az állítható mélység lehetősége (-12-től +10-ig) rugalmasságot nyújt a gyepszellőztetés során. Ez lehetővé teszi, hogy testre szabja a  mélységét a gyep állapotának és igényeinek megfelelően.
  • Acél kések: A 17 darab acél kés hatékonyan végzi a gyepszellőztetést, lazítja a talajt és elősegíti a víz és tápanyagok eljutását a gyökerekhez.

Az Hecht 5644 benzines gyepszellőztető tehát alkalmas választás a gyepápolási feladatok hatékony elvégzéséhez.

motor HECHT
térfogat [cm3] 212
munkaszélesség [cm] 42
gyűjtőkosár [l] 40
állítható mélység [mm] -12-től 10-ig
kések száma 17 acél kés

Tömeg 38 kg
Gyártó

Hecht