HECHT 5051S akkumulátoros fűnyíró, önjáró, akku + töltő nem tartozék!

Cikkszám: HECHT5051S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

179.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 5051S AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, ÖNJÁRÓ, AKKU + TÖLTŐ NEM TARTOZÉK!

Az Hecht 5051S akkumulátoros, önjáró fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes választani:

  1. Szélesség: Az 51 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kevesebb átfutási időre van szükség, így gyorsabban végezheted el a munkát.
  2. Kosár: A 60 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.
  3. Magasság állítás: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-75 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  4. Központi vágási magasság állítás: A központi vágási magasság-állítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást a kívánt vágási magassághoz. Ez kényelmes és időtakarékos megoldást nyújt.
  5. Golyóscsapágy: A golyóscsapágy biztosítja a sima és egyenletes mozgást a fűnyíróban. Ez hozzájárul a fűnyíró hosszabb élettartamához és a kényelmes használathoz.
  6. Élvágás: Az élvágás lehetővé teszi a fűnyíró széleinél való vágást, ami segít a gondoskodásra szoruló területeken, például a kert széleinek vagy a falak mentén.
  7. Rangszint: A 79 dB(A) nyomásszint és a 92 dB(A) teljesítményszint elfogadható zajszintet biztosít a fűnyírás során. Ez lehetővé teszi a környezetbarát és csendesebb működést.

szélesség (cm) 51
kosár (l) 60
magasság állítás (mm) 25–75
központi vágási magasság állítás Igen
golyóscsapágy Igen
élvágás Igen
hangszint. LpA nyomás (dB) 79
hangszint. teljesítmény LwA (dB) A 92

Tömeg 28 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 5051S akkumulátoros fűnyíró, önjáró, akku + töltő nem tartozék!
179.990 Ft