HECHT 5041 AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, akku + töltő nem tartozék

Cikkszám: HECHT5041

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

114.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 5041 AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ, AKKU + TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

Az Hecht 5041 akkumulátoros, önvezető fűnyíró számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes választani:

  1. Önjáró: Az önvezető funkció megkönnyíti a fűnyírás folyamatát. Nem kell manuálisan tolóerőt alkalmaznod, a fűnyíró automatikusan halad előre, így kevésbé fárasztó a munkavégzés.
  2. Akkumulátor: A 2,6 Ah kapacitású Li-ion akkumulátor elegendő üzemidőt biztosít a fűnyírás során. A Li-ion technológia megbízható és tartós teljesítményt nyújt, és a töltési idő is viszonylag rövid.
  3.  Az ACCUprogram 5040 különleges technológia, amely optimalizálja az akkumulátor teljesítményét, hatékonyságát és élettartamát. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátorral hosszabb ideig dolgozhatsz, és a fűnyíró maximális hatékonysággal működik.
  4. Munkaszélesség: Az 41 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kisebb területeken is könnyen manőverezhetsz vele.
  5. Kerekek első/hátsó átmérője: Az optimális kerekek átmérője segíti a sima és egyenletes mozgást a területen. A megfelelő kerekek könnyebbé teszik a fűnyíró mozgatását és manőverezését.
  6. Vágási magasság: Az állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűnyírás magasságának beállítását az igények szerint. Az 25-75 mm-es tartomány rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodhatsz a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  7. Fémház: A fémház erős és tartós szerkezetet biztosít a fűnyírónak. Ez hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a megbízható működéshez.
  8. Gyűjtőkosár: A 50 literes gyűjtőkosár elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.
  9. Központi magasság-állítás: A központi magasság-állítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást a kívánt vágási magassághoz. Nem kell az összes kereket külön-külön beállítani, egyszerűen állítsd be a központi állítóval a kívánt magasságot. Ez kényelmes és időtakarékos megoldást nyújt a fűnyírás során.

önjáró
akkumulátor Li-ion 2,6 Ah
ACCUprogram 5040
munkaszélesség [cm] 41
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 7/8
vágási magasság [mm] 25-75
fémház
gyűjtőkosár [l] 50

Tömeg 22 kg
Gyártó

Hecht