HECHT 5036 SET AKKUMULÁTOROS ACCU FŰNYÍRÓ OLLÓ ÉS SÖVÉNYVÁGÓ

Cikkszám: HECHT5036

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

18.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 5036 egy multifunkciós eszköz,

  1. Univerzalitás: A Hecht 5036 egyszerre képes egyenletesen nyírni nehezen hozzáférhető helyeken is, és átalakítva sövénynyíróként is használható. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy többféle kerti munkát végezhessünk ugyanazzal az eszközzel, ami praktikus és költséghatékony lehet.
  2. Munkaszélesség: A terméknek két különböző munkaszélessége van, ami lehetővé teszi a rugalmasabb használatot. 8 cm-es szélességgel szegélynyíráshoz, és 11 cm-es szélességgel sövénynyíráshoz használható.
  3. Változtatható használat: A Hecht 5036 használható nyéllel vagy nélküle, így alkalmazkodik az egyes felhasználók igényeihez. Fűnyíró ollóként vagy sövényvágóként is felhasználható, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a kertészkedés során.
  4. Teleszkópos nyél: A levehettő teleszkópos nyél segít a kényelmes és ergonomikus munkavégzésben, lehetővé téve a magasság állítását az adott feladathoz.
  5. Vezeték nélküli használat: Az eszköz Li-ion akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül is használható, ami nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a kertben történő munkavégzés során. Nem kell aggódnia a vezeték miatt, amely könnyen összeakadhat vagy korlátozhatja a mozgást.
  6. Töltési idő és üzemidő: Az akkumulátor relatíve gyorsan feltölthető (körülbelül 4 óra), és a működési ideje hosszú (kb. 40 perc), így elegendő idő áll rendelkezésre a kerti munkák elvégzéséhez.

Ezen tulajdonságok együttesen teszik vonzóvá a Hecht 5036-os eszközt a felhasználók számára, akik kényelmesen és hatékonyan szeretnék elvégezni kerti munkáikat.

Típus: Akkumulátoros fűkasza
Akkufeszültség: 3.6 V
Súly: 1 kg

Tömeg 1,61 kg
Gyártó

Hecht