4.890 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 33E57E lánc a HECHT láncfűrészekhez kifejezetten tervezett és kínált tartozék. Az alábbiakban bemutatom, ezt a láncot:

  1. Kompatibilitás: Ez a lánc kifejezetten a HECHT márkájú láncfűrészekhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a gépéhez. A megfelelő méret és típus kiválasztása növeli a láncfűrész hatékonyságát és biztonságát.
  2. Minőség: A HECHT márka magas minőséget képvisel, és a gyártók általában gondosan tesztelik és ellenőrzik az alkatrészeket.
  3. Munkavégzés hatékonysága: Az alkalmazkodott lánc a gép hatékonyságát és teljesítményét növelheti, így könnyedén dolgozhat vele a faaprítás, tűzifakészítés vagy bármilyen egyéb feladat során.
  4. Biztonság: A megfelelően illeszkedő és karbantartott lánc segíthet a láncfűrész biztonságos működésében. Az elhasználódott vagy sérült lánc fokozhatja a balesetek kockázatát.
  5. Kényelmes beszerzés: Az eredeti gyártótól származó lánc beszerzése megkönnyíti az alkatrészvásárlást. Nincs szükség harmadik féltől származó termékekre, és biztos lehet benne, hogy az alkatrész illeszkedni fog a gépéhez.

HECHT 941 Lánc a HECHT láncfűrészekhez. 3/8 / 1,3 mm. 57 szemes.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht