4.190 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 33E44E láncot választani egy láncfűrészekhez:

  1. Kompatibilitás: Ez a lánc specifikusan a HECHT 927 R, 928 R és 929 láncfűrészekhez készült. Tehát biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik ezekhez a gépekhez, és megfelel a gépek specifikációinak.
  2. Minőség: Az eredeti gyártótól származó alkatrészek általában magas minőségi szabványoknak felelnek meg. A HECHT márkájú láncok hajlamosak lehetnek megbízhatóságra és tartósságra, ami hosszú távon is előnyt jelent a gép hatékony működésében.
  3. Munkavégzés hatékonysága: Az optimálisan működő lánc könnyedén vág és kevésbé terheli a motort. A megfelelő méretű és típusú lánc segíthet növelni a gép hatékonyságát és teljesítményét.
  4. Biztonság: A megfelelő méretű és karbantartott lánc növeli a láncfűrész biztonságos működését. Az elhasználódott vagy sérült lánc növelheti a balesetek kockázatát.
  5. Kényelmes beszerzés: Az eredeti gyártótól származó lánc beszerzése megkönnyíti az alkatrészvásárlást. Nincs szükség harmadik féltől származó termékekre, és biztos lehet benne, hogy az alkatrész illeszkedni fog a gépéhez.

Hecht 33E44E lánc egy megbízható és kompatibilis tartozék a HECHT 927 R, 928 R és 929 láncfűrészeihez, amely segíthet a gépek hatékonyságának és biztonságának fenntartásában.

3/8 1,3 mm 44 szem

HECHT 927 R, 928 R, 929

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht