6.190 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 25Q66E tartalék lánc egy specifikus láncfűrészhez, például a Hecht 946 T, Hecht 945 és Hecht 950 típusokhoz.

  1. Kompatibilitás: A Hecht 25Q66E lánc kifejezetten ezekhez a Hecht típusokhoz lett tervezve és gyártva, tehát kompatibilis lesz a gépeiddel. Nem kell aggódnod az inkompatibilitás vagy méretproblémák miatt.
  2. Méret és Teljesítmény: A lánc méretei és tulajdonságai általában a gép tervezéséhez és a feladathoz lettek kialakítva, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak a vágáshoz és a fűrészeléshez. Az eredeti alkatrészek biztosíthatják a gépek hatékony működését.
  3. Minőség és Tartósság: A gyártói alkatrészek általában megbízhatóak és tartósak. Az eredeti alkatrészekkel való helyes ellátás hozzájárulhat a gép hosszú élettartamához és megbízhatóságához.
  4. Biztonság: Az eredeti alkatrészek használata hozzájárulhat a gép biztonságos működéséhez, és csökkentheti a balesetek kockázatát. Nem megfelelő vagy nem eredeti alkatrészek használata veszélyeztetheti a felhasználókat és a gépet.
  5. Garancia: Az eredeti gyártótól vásárolt alkatrészek általában a gyártó által kijelölt időszakban garanciát nyújtanak. Ez védelmet nyújthat az esetleges meghibásodások ellen.

Hecht 25Q66E tartalék lánc láncfűrészhez jellemzői:

Hecht 946 T
Hecht 945
Hecht 950

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 25Q66E LÁNC
HECHT 25Q66E LÁNC
6.190 Ft