3.500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 25Q64E láncot érdemes választani a következő okok miatt:

  1. Kompatibilitás: A HECHT 25Q64E láncot 0,325 hüvelykes (vagyis 8,255 mm) láncosztással, 1,5 mm-es láncvastagsággal és 64 láncszemmel kínálják. Amennyiben a géped ilyen jellemzőkkel rendelkezik, ez a lánc valószínűleg kompatibilis vele.
  2. Felhasználás: A láncméret és a láncspecifikációk a gép vágási teljesítményét és hatékonyságát is befolyásolhatják. A 0,325 hüvelykes láncosztás és a 1,5 mm-es láncvastagság megfelelő lehet általános vágási feladatokhoz.
  3. Minőség és Tartósság: A HECHT márka ismert a minőségi kerti gépek és alkatrészek gyártásában. Az eredeti alkatrészek megbízhatóak és tartósak, hozzájárulva a gép hosszú élettartamához.
  4. Biztonság: Az eredeti alkatrészek használata hozzájárulhat a gép biztonságos működéséhez és a felhasználók védelméhez. Nem megfelelő vagy nem eredeti alkatrészek használata veszélyeztetheti a felhasználókat és a gépet.
  5. Garancia: Az eredeti HECHT alkatrészek garantáltak a gyártó által meghatározott időszakban. Ez védelmet nyújthat az esetleges meghibásodások ellen.

0,325 / 1,5mm / 64 szem

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht