65.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 1848 gyepszellőztető 2in1 kiváló választás a gyepápolásban, számos előnnyel, amelyek miatt érdemes ezt a modellt választani.

  • Az elektromos motor megbízható és könnyen kezelhető hajtási opciót kínál. Nem kell aggódnia a benzinnel vagy olajjal való keveréssel, és kevesebb karbantartást igényel, amely hatékony és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.
  • A műanyag ház tartós és könnyű, ami megkönnyíti a gép kezelhetőségét és szállítását. A könnyű súly lehetővé teszi a gyors és precíz manőverezést a kertben.
  • A 20 késsel felszerelt gép hatékonyan végzi a gyepszellőztetést és talajlazítást, javítva a gyep egészségét és megjelenését.
  • A gyűjtőtartály tágas 55 literes térfogata lehetővé teszi a levágott gyepmaradványok gyors és hatékony összegyűjtését. A kevesebb ürítési ciklus időt és energiát takarít meg.
  • A magasságállítás lehetősége (13 mm-től 9 mm-ig) segítségével testre szabhatja a szeletálás mélységét a gyep állapotának és igényeinek megfelelően.
  • Az ajánlott terület (1200 m2) a közepes méretű kertekre vonatkozik, így sokfelé alkalmazható a kertmérettől függően.

Az HECHT 1848 gyepszellőztető 2in1 tehát kiváló választás a hatékony gyepápoláshoz. Az elektromos hajtás, a könnyű kezelhetőség, a nagy gyűjtőtartály és a rugalmas magasságállítás kombinációja segítséget nyújt a gyep egészséges és gyönyörű megjelenésének fenntartásában.

Hajtás: elektromos motor
Műanyag ház
Kések száma:20
Csomagolás mérete (mm) :590x480x365
Magasságállítás min. (Mm) :13
Ajánlott terület (m2) :1200
Magasságállítás max. (Mm): 9
A gyűjtőtartály térfogata (l): 55

Tömeg 16 kg
Gyártó

Hecht